Poems

Fotografie voor website van Poems uit Wolvega.

Poems Body Wear uit Wolvega van Petra en Monique, de gezelligste lingerieverkoopsters van Nederland wilden een nieuwe website. Zij hebben dit geregeld via WEB+ van BOOM regionale uitgevers.

De sterke punten van Poems: We vinden het enorm belangrijk dat u iets kiest wat daadwerkelijk bij u past, daarom voorzien we u in onze winkel altijd van gedegen advies en zijn we zo flexibel mogelijk als het gaat om ruilen of terugbrengen. Niets is namelijk vervelender dan niet goed zittende of slecht passende ondermode. We zien u graag in onze winkel om u te helpen om het juiste setje te vinden!

We helpen u graag met advies, wensen, afwijkende maten of andere vragen die u voor ons hebt. Kom eens langs in onze winkel in Wolvega.

Web+ is trots op het resultaat,

Wij bieden verscheidene online diensten aan, waaronder Web+. Hierbij maken wij websites die passen bij de wensen en behoeftes van de klant. Onlangs hebben wij weer dit mooie resultaat voor Poems mogen opleveren. Bekijk de site snel! http://www.poemsbodywear.nl/

Poems bodywear

Wij zijn Poems Bodywear. De speciaalzaak in lingerie, nachtmode, badmode en homewear. Bij ons zijn zowel dames, heren en kinderen welkom aan de Van Harenstraat 70 in Wolvega. In onze knusse winkel kun je in alle rust de nieuwste ondermode bewonderen. Van de kleinste maten voor de allerjongsten tot de dames en heren op leeftijd.

Ondermode, badmode, nachtmode en homewear zijn bij ons meer dan alleen stof. Onze mooie lijnen zorgen voor een glimlach op jouw gezicht en voor een goed gevoel. Elk seizoen doen wij ons best om de mooiste mode in de winkel te hangen. Kom langs en laat ons jou verrassen met ons assortiment.

Sinds oktober 2004 brengen wij persoonlijke aandacht en sfeer met Poems Bodywear. Wij denken in oplossingen en stellen jou als klant centraal. In ons assortiment bieden wij voor ieder wat wils en iets dat goed past. In onze ruime paskamers kun jij je in alle rust laten adviseren en ontdekken wat voor jou geschikt is. Daarnaast hebben wij voor jou en jouw gezelschap een fijne tafel met tijdschriften en een kop koffie klaar staan. En uiteindelijk loop jij de deur uit met een glimlach omdat wij jou helpen door goed te kijken wat bij jou past. Met een ruim aanbod in verschillende merken is er bij ons voor ieder wat te vinden. Onze merken blijven mooi, zitten heerlijk en bieden kwaliteit.