Foto’s bestellen

Bestel hier uw foto’s gemaakt door PEEM Media

U bent tijdens een evenement gefotografeerd door PEEM Media? Of uw kinderen, familie of vrienden staan op een foto Van PEEM Media?
Bestel dan direct een kwalitatief hoogstaande afdruk of download hem. Leuk voor uzelf, of als cadeau voor uw vrienden!

Bestellen

Hebt u een of meer foto’s gevonden? Bestel deze dan in een van de verschillende formaten. De meeste foto’s zijn verkrijgbaar in formaten, van 10 x 15 cm tot 76 x 115 cm.  Naar keuze in glans of mat. De prijs, verzend- en orderkosten worden in de winkelwagen vermeld. Uiteraard ontvangt u de afdruk zonder de witte teksten die op de website over de foto zijn geplaatst. U kunt de foto’s ook tegen betaling downloaden.

Betaling

U kunt eenvoudig betalen met een overschrijving via elektronisch bankieren, iDEAL of een overschrijvingsformulier. Ook betalen met Visa, Mastercard of PayPal is mogelijk. Nadat u uw bestelling hebt geplaatst, ziet u direct de betalingsmogelijkheden. U ontvangt ook een bevestiginningsmail met alle informatie.

Levering

U kunt eenvoudig controleren of wij uw betaling hebben ontvangen en of de foto’s zijn afgedrukt en verzonden. Dit doet u door op de link in de bevestigingsmail te klikken.
Wanneer uw betaling is ontvangen en wanneer uw bestelling is verzonden, ontvangt u ook een e-mailbericht. Na de ontvangst van de betaling hebt u de foto’s in uw bezit.