Drone

Bouwfotografie voor de Betsema Groep afgerond.

PEEM Media heeft in opdracht van Magenta Marketing uit Balk een mooie opdracht met het in beeld brengen van diverse bouwprojecten, ook wel genoemd bouwfotografie afgerond. Er zijn foto’s gemaakt van diverse projecten gerealiseerd door de Betsema Groep. Ook zijn er foto’s gemaakt met een Drone. Met een ROC-Light vergunning mag PEEM Media commerciele Drone foto’s maken . Foto’s gemaakt in de Lindewijk Wolvega, Muziekwijk Wolvega, Voormalig LTS terrein Wolvega, Lemmer, de Blesse, Coevorden, Tiendeveen, De Bult en Beilen.
Informeer ook eens naar de mogelijkheden voor bouwfotografie bij PEEM Media

Bouwfotografie

 

Betsema Groep en bouwfotografie

Wij bouwen zowel voor particulier als voor bedrijven en overheid. Van grootschalige projecten zoals sportcomplexen, bedrijfsgebouwen en scholen tot het realiseren van een droomwoning of verbouwing voor particulier: Kortom we zijn van alle markten thuis.

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij Betsema Groep in hoog vaandel. Door eigen kwaliteitscontroles zijn wij de opdrachtgever voor. We streven naar zo weinig mogelijk fouten in het werk. Het reduceren van faalkosten en het waarborgen van een hoge kwaliteit zijn binnen Betsema Groep vaste thema’s. Daarvoor hebben wij een onafhankelijke kwaliteitsmedewerker in dienst die voortdurend ons werk toetst. Dit wordt door de klanten als zeer positief ervaren, aldus DGA Jaap Betsema.

Welzijn en veiligheid

Welzijn en veiligheid hebben bij ons de allerhoogste prioriteit. De maandelijkse veiligheidsinspecties op onze projecten dragen bij tot een algemeen besef en hoge aandacht voor veiligheidsrisico’s. Onze bedrijven zijn VCA**, ISO 9001 en KOMO gecertificeerd.

Voor de gevelsluitingen, metselwerk en timmerwerk werken we zoveel mogelijk met hefsteigers en mechanisch opperen van materialen. Mede hierdoor zijn er veel minder rugklachten dan bij het gebruik van traditionele stalen steigers en handmatig opperwerk van materialen. Vrijwel alle materialen worden op de bouwplaats met machines getransporteerd. De steenpakketten worden zodanig aangeleverd dat handmatig uittassen niet meer nodig is. Ook hiermee proberen wij zorg te dragen voor goede werkomstandigheden.

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren